Csikós Vendégházak

Apartmanok, vendégházak, szállás ajánlatok Zamárdiban, és környékén

 

Tisztelt Tulajdonos!

 

Szállásainkat viszonylag sok helyen hirdetünk, így gyakran előfordul, hogy telt ház vagy nem megfelelő létszám miatt el kell utasítanunk foglalásokat.

 A visszautasított ajánlatkérések számát azzal szeretnénk minimálisra csökkenteni, hogy növeljük a velünk együttműködő szálláshelyek számát, így nagyobb eséllyel tudunk megfelelő szálláshelyet biztosítani minden érdeklődő vendégünk számára.

 Az együttműködés során hirdetéseink közé szeretnénk bevonni az Ön szálláshelyét is, így biztosítva nagyobb internetes megjelenést annak.

 Az együttműködés semmilyen előre fizetendő, fix költséggel nem jár Önnek, mi csupán az általunk közvetített és megvalósult foglalások után kérünk 10% jutalékot.

 Árgaranciát, kizárólagosságot, kötelező kontingenst és egyéb, Önöket korlátozó szabályt nem írunk elő, így az együttműködésünk ellenére Ön bármikor, bármelyik időszakot önállóan vagy más értékesítési felületen kiadhatja, más közvetítőt is megbízhat, és mindezt tetszőleges áron, a nekünk megadott szállásdíjtól függetlenül.

  Megállapodásunkban „apró betűs” részek nincsenek, igyekszünk jól működő, hosszú távú kapcsolatot kialakítani minden szállásadóval, ami mindannyiunk számára csak előnyös.

 Szolgáltatásunkról számlát állítunk ki, amely az annak megfelelő adózási mód esetében költségként elszámolható.

 Vállalkozásunk alanyi adómentes, így a 10% jutalékot áfa nem terheli.

 Ha nem rendelkezik megfelelő fényképekkel a szálláshelyéről, mi elkészítjük díjtalanul. A fotózáshoz csak időpont egyeztetés szükséges.

  Amennyiben a fenti ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem küldje el jelentkezését a csikosvendeghaz1@gmail.com vagy a zamardiapartmanok@gmail.com címre, melyben megadja a szálláshelye nevét, címét. és pár szóban leírja a jellemzőit.

 A válaszomban elküldök Önnek egy adatlapot, ennek kitöltésével a szálláshely adatait fogom Öntől kérni, amely szükséges a vendégek részére ( férőhely, árak, foglalási szabályok, stb)

 Szükségünk lesz még legalább 4 db fényképre, azonban ha több van, és jó minőségűek, az csak a hirdetés előnyére válik. Mint említettem, ha nem rendelkezik megfelelő fotókkal, -időpont egyeztetést követően- mi díjtalanul elkészítjük szükséges képeket.

 Reméljük, hogy Önöket is mielőbb ügyfeleink között üdvözölhetjük.

 

 Csikós Tibor

 Csikós Vendégházak Zamárdi

https://www.facebook.com/CsikosVendeghazak 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 67
Tegnapi: 197
Heti: 665
Havi: 2 439
Össz.: 173 067
Oldal: Szállásadóknak
Csikós Vendégházak - © 2008 - 2019 - csikosvendeghaz.hupont.hu