Csikós Vendégházak

Apartmanok, vendégházak, szállás ajánlatok Zamárdiban, és környékén

 

Házirend 

Köszöntjük kedves Vendégeinket vendégházunkban. Reméljük, kellemes napokat töltenek nálunk.

A házirend elsősorban saját szállásainra vonatkozik (Rétföldi Vendégház, Csikós Vendégház). A felsorolt szabályok a honlapunkon szereplő többi szállás esetében is irányadóak, azonban a foglalás során betartandó szabályokat minden esetben a tulajdonos/bérbeadó határozza meg.

A ház használata során az alábbiakat kérjük betartani:

-Házaink a szomszédok közelsége, valamint a házak elhelyezkedése miatt hangos házibulik, partik rendezésére nem alkalmasak. Kérem a szállás foglalásakor ezt vegyék figyelembe.

-Zamárdiban este 22 óra és reggel 8 óra között csendrendelet van érvényben. Kérjük,  ezt szíveskedjenek betartani, valamint nappal is mellőzzék a környéken lakók, nyaralók  zavarását. 

-Kérjük vigyázzanak értékeikre, azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

-A lakásban tilos a dohányzás, tűzgyújtás, és más tűzveszélyes tevékenység folytatása

-Ha eltávoznak a házból, kérjük az ajtókat, ablakokat csukják be, megelőzve ezzel az       esetleges vihar károkat.

-A bérbeadónak vagy megbízottjának joga van a ház és a berendezések              rendeltetésszerű használatát bármikor ellenőrizni.

-A vendégek által elzárt területekre behatolni tilos és balesetveszélyes.

-Tüzet csak a kijelölt tűzrakó helyen szabad gyújtani. A grillsütőt csak faszénnel, és    rendeltetésszerűen használják. Kérjük, tüzet, parazsat őrizetlenül ne hagyjanak!

-Az elektromos hálózatra nagy teljesítményű fogyasztókat kapcsolni tilos. Mellőzzék a    villany, víz és gáz pazarló használatát.

-A lakásban és az udvaron csak a vendégkönyvben bejegyzett vendégek  tartózkodhatnak.

-A vendég az okozott károkat köteles megtéríteni. Szándékos, vagy nagyobb károkozás  esetében a vendégnek a szállást el kell hagynia. Ebben az esetben a bérleti díj  visszafizetésére nincs mód.

-Amennyiben az okozott kár miatt a következő vendéget nem tudjuk fogadni, úgy a  vendég köteles megtéríteni a kiesett bevételt, valamint a visszafizetendő foglalót, és  egyéb kárt.

- A helyi idegenforgalmi adó a bérleti díjon felül, érkezéskor fizetendő.                             Összege 450 Ft/fő/éj, 18 éven felüli személyek esetében.

- A szállás (ettől eltérő megállapodás hiányában) az érkezési napon 15-16 óra között    foglalható el, a távozás időpontja legkésőbb délelőtt 10 óra.

- A bérleti díj a szállás elfoglalását megelőzően kerül kifizetésre. A fizetés történhet  banki utalással, vagy személyes befizetéssel. A teljes bérleti díj befizetése előtt a házat  nem áll módunkban átadni.

- Amennyiben a szállásdíjon felül fizetendő végtakarítási díj, ennek öszegéről külön tájékoztatjuk. A takarítási díj valamint az idegenforgalmi adó SZÉP kártyával nem fizethető.

- A szállás elfoglalása előtt esetenként kaució (letét) befizetését kérhetjük. A befizetés  szükségességéről és összegéről a foglaló befizetése előtt tájékoztatást küldünk.

-A házat bérlők közül turnusonként egy személy írásban teljes anyagi felelősséget vállal az  esetleges károkozásokért.

-Az elhelyezett zsákokban kérjük a hulladékot szelektíven gyűjteni. Összekevert, egybe  gyűjtött hulladék esetén 10.000 Ft pótdíjat számítunk fel.

 A medence használat szabályai (Rétföldi Vendégház):

- A medencét minden vendég kizárólag a saját felelősségére használja. A medence    körüli járólap vizesen csúszóssá válhat, kérjük, erre fokozottan figyeljenek.

 -A medence este 10 és reggel 8 óra között nem használható!

- A medencébe ugrálni, valamint a vízbe ételt, italt, elektromos berendezést és a  strandeszközökön kívül más tárgyat bevinni tilos.

- A gépészeti aknába és a vezérlőszekrénybe nyúlni tilos és balesetveszélyes.

- Amennyiben a vendégnek felróható magatartás miatt a medencében részleges vagy  teljes vízcserére vagy egyéb javításra van szükség, a kárt okozó köteles megtéríteni az  összes kárt.

 Köszönjük szíves figyelmüket.

 

https://www.facebook.com/CsikosVendeghazak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 197
Heti: 664
Havi: 2 438
Össz.: 173 066
Oldal: Házirend
Csikós Vendégházak - © 2008 - 2019 - csikosvendeghaz.hupont.hu